48. Geodetski dan

bo izveden v obliki spletne konference potekajoče
iz prostorov kongresnega centra
Domus Medica, Dunajska cesta 162, v Ljubljani.


LOKACIJA


DOSTOP DO PROSTORA

Dostopnost z LPP:

Postajališče Stožice ali Smelt; avtobusne linije 6, 8, 11 in 26.

Parkiranje:

Parkiranje je možno v garažni hiši Dunajski kristali na Štukljevi cesti 46. Parkiranje je plačljivo po veljavnem ceniku garažne hiše. Cena urnega parkiranja je 1,50€. Kapaciteta kletne garaže je 260 parkirnih mest. Parkiranje je možno tudi na parkirišču centra Stožice, kjer je med tednom cena dnevnega parkiranja 2,00€. Parkirišče je od Domus Medica oddaljeno cca 600 metrov. Prav tako je možno parkiranje na odprtem plačljivem parkirišču za palačo Smelt, ki stoji nasproti Domus Medica (južno).

Navodila za dostop do parkirne hiše:

Dovoz z avtomobilom je iz Štukljeve ceste (poteka vzporedno s severno obvoznico v smeri zahod, izvoz Tomačevo). Vhod v parkirno hišo je na začetku novih objektov »Dunajski kristali«(rjavo-rdeče zgradbe).

Če prihajate iz gorenjske oz. primorske smeri, na ljubljanski obvoznici uporabite izvoz št. 3 (Ljubljana-Bežigrad). Prečkajte Dunajsko cesto in peljite mimo Smelta proti Vojkovi cesti (ne zapeljite nazaj na obvoznico!). Na semaforiziranem križišču (desno pred vami bo stadion Stožice) zavijete levo ter še enkrat levo in ste na Štukljevi cesti, s katere pri prvem rjavo-rdečem stolpiču zavijete desno v parkirno hišo.

Če prihajate iz dolenjske oz. štajerske smeri, priporočamo izvoz št. 2 (Ljubljana-Tomačevo). Zapeljite v rondo Tomačevo in sledite izvozu Stožice. Nato peljite naravnost po Štukljevi cesti proti Dunajski do odcepa za parkirno hišo.

Za dostop v prostore Domus Medica se v sami parkirni hiši peljite povsem do konca parkirišč, kjer uporabite dvigalo do pritličja.

Stik: pismo@lgd.si, kontaktna oseba: Katja Bizjak

Navodila v obliki dopisa v PDF formatu.


Stik: pismo@lgd.si, kontaktna oseba: Uroš Rijavec (041 884 122)